Вашингтон, окръг Колумбия – Съединените щати наложиха санкции на корабна компания,

...
Вашингтон, окръг Колумбия – Съединените щати наложиха санкции на корабна компания,
Коментари Харесай

САЩ санкционира корабна фирма, обвинена във връзки с Иран, йеменските хуси

Вашингтон, окръг Колумбия –  Съединените щати постановиха наказания на корабна компания, упрекната в улеснение на прехвърлянето на ирански артикули, свързани с чиновник на Хути в Китай.

Министерството на финансите на Съединени американски щати разгласи ограниченията против компанията Vishnu Inc, записана на Маршаловите острови, в сряда, заявявайки, че един от нейните кораби взе участие в „ противозаконни транспорти “.

В него се споделя, че товарът е бил „ в поддръжка на Корпуса на гвардейците на ислямската революция-Кудс на Иран (IRGC-QF) и финансовия медиатор на хусите Саид ал Джамал, който е глобен от управляващите за битка с тероризма на Съединени американски щати “.

„ Оставаме ангажирани да пресечем IRGC-QF и опитите на хусите да избегнат глобите на Съединени американски щати и да финансират спомагателни терористични офанзиви “, сподели в изказване Брайън Нелсън, чиновник на Министерството на финансите.

„ Съединените щати ще продължат да се насочват към основните финансови потоци, които заплашват цивилните и мирната интернационална търговия. “

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР